mandag den 23. marts 2015

new ride

Jeg har købt ny klapvogn til Matilden da jeg har længe savnet en klapvogn, som kan foldes sammen og ikke fylde mere end jeg kan have den i ladcyklen, og nemt smide den i bagagerummet på bilen.
Grunden til jeg først fik den købt nu, var at jeg simpelthen ikke kunne beslutte mig. Jeg har haft en indre dialog med mig selv om hvorvidt jeg blot skulle købe en super billig, lille paraplyklapvogn eller ofre lidt mere på den. Vi har i forvejen en Bugaboo Cameleon 3, som vi er helt vildt glade for og som kører super godt. Og kunne nok ikke leve med en klapvogn som kørte ALT for dårligt.

Egentlig havde jeg først købt en Bugaboo Bee 3, da jeg havde hørt godt om den, og tænkte at den sikkert var i samme gode kvalitet som vores eksisterende Cameleon. Jeg bestilte den på nettet og glædede mig til at den kom med posten. Men da jeg pakkede den op og samlede den, kunne jeg med det samme se, at den slet ikke levede op til mine forventninger. I forhold til Cameleonen virkede Bee simpelthen så plastikagtig og spinkel. Når jeg hev i et håndtag skramlede det og virkede plastikagtigt. Og til 5500,- skal det altså føles som kram. Så jeg byttede den igen og købte i stedet en Babyzen Yoyo.

Babyzen Yoyo er designet af 5 franskmænd, som undrede sig over at de fleste klapvogne var så store, upraktiske og grimme. Det er den måske mindste klapvogn på markedet og den kan foldes så meget sammen, at du kan tage den med som håndbagage hvis du skal ud og flyve.
Den vejer kun 5,9 kg og når den er klappet sammen kan den bæres i en strop over skulderen.
Man kan klappe den ud med én arm, og det virker nærmest som en tryllekunst, når klapvognen nærmest folder sig ud i luften.Vi har kun haft den en uges tid, men vi er allerede super glade for den. Den kører virkelig godt, er meget nem at folde sammen og klappe ud igen, og så er det fedt at den fylder så lidt.
Matilde synes også den er et hit og skubber rundt med den i stuen ;o)
Der er bagagenet under vognen, en lille lomme bagpå og så medfølger der regnslag og en opbevaringspose til den sammefoldede klapvogn.

Jeg købte den hos Lekmer.dk, som umiddelbart var det billigste sted jeg kunne finde. (Det så heller ikke ud som om at der var penge at spare ved at købe den i udlandet, hvilket der ellers ofte er)

Se selv videoen her, hvor du kan se hvor nemt man folder den sammen og ud igen.

3 kommentarer:

2PrettyinPink sagde ...

Hej - Fulgte opbevaringstasken med, da du købte den via Lekmer.dk ?

Marie sagde ...

Nej, det gjorde den ikke, men jeg har heller ikke haft behov for sådan én. Den har en indbygget skuldestrop, og det fungerer super.

Lovee Au sagde ...

Nice post, This is very nice information. because our child safty is very important to us hence you may like baby care Strollers canopy/hood from http://www.lovee.com