lørdag den 14. april 2012

Mmmmmm...

Min lørdag er startet på en helt igennem okay måde:
- Solskin
- Ingen planer
- Jordbær/hindbær/æble smoothie
- Filetter af rød grape
- Espresso
- Amerikanske chokoladepandekager fra fryseren
- Bloglæsning på iPad'en
- Mads og Monopolet i radioen

Nu vil jeg tage ned i byen og aflevere min cykel hos cykelsmeden før mit bagdæk eksploderer ... Det har nemlig fået en underlig bule på slangen, og jeg tvivler på at det er en god idé at cykle på det. Ha' en dejlig weekend.

søndag den 8. april 2012

Påskeæg

I dag havde jeg besøg af min mutti, Mille og Nana og derfor skulle der laves en god gang påskebrunch.
Æggene her, lavede jeg første gang til min fødselsdag, da jeg inviterede mine veninder på Brunchtapas ... Og de var en succes, der klart fortjente at blive gentaget.



Hvad skal du bruge?
Æg (1 pr. mand)
Bacon (1-2 skiver pr. mand)
Groft rugbrød
Purløg
Muffinform i metal eller silikone

Hvad gør du?
- Baconen forsteges (evt. i ovnen. Så det er halvt færdigstegt. Det skal ha' fået farve, men stadig være for blødt)
- Rugbrødet udstikkes i cirkler, der passer til bunden af hullerne i muffinformen og ristes hårdt.
- Smør muffinformen godt med smør eller olie, så æggedimserne ikke gror fast.
- Placer rugbrødet i muffinformen og sæt baconen fast rundt i kanten.
- Slå et æg ud i hvert hul (del evt. blomme og hvide og start med at hælde blommen i og top så op med hviden ... så er du sikker på, at det kan være der.
- Bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter ved 200° C.
- Skær forsigtigt æggedimserne fri af formen, ved at køre en fri rundt i kanten.
- Pynt med purløg.

De er nemme at lave, en del kan forberedes i god tid og så høster de altså ret meget imponade ... What not to like?
Inspirationen er fundet på Pinterest (selvfølgelig) og du kan følge mig lige her.