fredag den 30. marts 2012

Wow

Sidder lige nu og læser blogs på min nye iPad! Shit, det står knivskarpt på den retina-skærm! Ligeså sprødt som på en iPhone 4 ... Bare større! I like!
Efterhånden læser jeg nemlig kun blogs på min iPad. Den er bare nemmere, lettere, mere handy og mindre varm at sidde/ligge med i sofaen, end min bærbar. Det er fredag og foran mig venter et par dage med strik, hygge, cafébesøg og min nye iPad. Det bliver en god weekend

søndag den 11. marts 2012

Diagnose?

Mit træ i stuen har fået sådan nogle underlige neon-orange pletter. Er der nogen, der har erfaring med dette? De er kommet lige pludselig. Det startede med, at det tabte bladene lige inden jul og nu har det så fået disser pletter. Fejler det mon noget? ;o)Søndagsstille

Sidder lige nu og venter på at verdens bedste brød bliver færdigt. Det er i ovenen og mangler stadig en halv times tid. Uhmmmm ... Glæder mig til at sætte tænderne i et stykke nybagt brød med rygeost!

Her er stille. Kæresten spiller squash med sønnen og jeg spiller Wordfeud og strikker og er på Pinterest mens jeg venter på mine modstandere svarer. En stille søndag. Det er rart!

lørdag den 10. marts 2012

Væg

For et par weekender siden havde jeg sendt kæresten på drengetur til Hamburg, og aleneweekender betyder, for mit vedkommende, at jeg transformerer mig til Handy-Frans!
Hylder bliver monteret, billeder bliver hængt op og skabe omorganiseret. Denne gang gik mine gør-det-selv-evner ud over en sagesløs væg i entre/køkken (Havde dog liiiiige clearet mine planer af med kæreste inden. Dét er jo trods alt også hans lejlighed ;o)

Her ser i før-, under- og efterbilleder af væggen, som faktisk tog det helt pænt, at det var dén, der var udvalgt som mit projekt denne gang. Men hva' fa'en ... den kunne jo heller ikke rigtig gøre andet, end bare at stå til ;o)

Før: Hvid væg

Under: Væg med tavlelak

Efter: Væg med tavlelak, Ud-skilt og lille teakhylde.

Jeg er blevet pænt tilfreds med resultatet og synes det giver lidt kant, til vores, ellers, helt hvide vægge. Kærestens grafitti-ven, synes også at sådan en væg er et hit ;o)

Der bliver næsten dagligt tegnet nye ting på væggen.

Der bliver gjort en dyd ud af den kedelige dørtelefon. 

Kridtet bor i en lille porcelænskål med bambuslåg fra Søstrene Grene.