søndag den 8. april 2012

Påskeæg

I dag havde jeg besøg af min mutti, Mille og Nana og derfor skulle der laves en god gang påskebrunch.
Æggene her, lavede jeg første gang til min fødselsdag, da jeg inviterede mine veninder på Brunchtapas ... Og de var en succes, der klart fortjente at blive gentaget.



Hvad skal du bruge?
Æg (1 pr. mand)
Bacon (1-2 skiver pr. mand)
Groft rugbrød
Purløg
Muffinform i metal eller silikone

Hvad gør du?
- Baconen forsteges (evt. i ovnen. Så det er halvt færdigstegt. Det skal ha' fået farve, men stadig være for blødt)
- Rugbrødet udstikkes i cirkler, der passer til bunden af hullerne i muffinformen og ristes hårdt.
- Smør muffinformen godt med smør eller olie, så æggedimserne ikke gror fast.
- Placer rugbrødet i muffinformen og sæt baconen fast rundt i kanten.
- Slå et æg ud i hvert hul (del evt. blomme og hvide og start med at hælde blommen i og top så op med hviden ... så er du sikker på, at det kan være der.
- Bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter ved 200° C.
- Skær forsigtigt æggedimserne fri af formen, ved at køre en fri rundt i kanten.
- Pynt med purløg.

De er nemme at lave, en del kan forberedes i god tid og så høster de altså ret meget imponade ... What not to like?
Inspirationen er fundet på Pinterest (selvfølgelig) og du kan følge mig lige her.

Ingen kommentarer: