lørdag den 24. september 2011

Brunchtapas

Jeg er så meget bagud med at blogge, at jeg nogle gange tror jeg har postet et indlæg, men kommer så i tanke om, at indlægget aldrig kom fra min hjerne, ud gennem mine fingre, ned på tastaturet, ind i mac'en og ud af blogspot. Så dette indlæg er ét, jeg imaginært postede tilbage i august måned ...


Jeg har fødseldag i juli og ud over at det er rigtig dejligt at ha' fødselsdag om sommeren, hvor man ofte har ferie, så er det altså lidt irriterende, at man aldrig kan holde fødselsdag for alle sine venner, da de er spredt over det meste af europa på sommerferie. 
Jeg rykkede derfor min fødselsdagsfejring til august, hvor de fleste var hjemme igen.


Jeg havde besluttet at holde brunch for nogle af mine veninder og opfandt i dén anledning et nyt koncept: Brunch-tapas!! Og jeg kan lige så godt sige det selv: Det holdt hundrede!
Jeg elsker brunch og jeg elsker tapas og hvorfor så ikke kombinere de to ting?
Brunch-retter i tapasstørrelse. En masse små hapsere som man liiiiige kunne nappe en enkelt eller to mere af, i stedet for en brunch, der nogle gange bliver lidt for stor og tung.


- Æg og bacon bagt i ovnen i en muffinform
- Små glas med yoghurt, skovbær og honningristet müsli
- Frugtspyd
- Mini citronmuffins med creamcheese-frosting
- Hjemmebagte grovboller ... IKKE mini, da jeg hader når boller bliver for små, og skorpen fylder en procentvis for stor en del af den samlede masse.
- ost, skinke, pølse og diverse marmelade incl. hjemmelavet citronmarmelade lavet udfra dén her opskrift
- Minipandekager (som egentlig skulle være anrettet som pindemadder, med hhv. nutella/banan og sirup/blåbær, men tiden løb som altid fra mig)
- Og så selvfølgelig kaffe, juice, kakao og asti i stride strømme ... Man fylder jo kun 31 én gang!


tirsdag den 6. september 2011

Vinderen blev nummer 8

Og det var Lise C, der gemte sig bag dét nummer. Så tillykke til dig ;o)
Smid mig lige en mail, med din adresse, så sender jeg coveret til dig i morgen!

Vind et iPhone-cover


I februar købte jeg dette cover til min iPhone 3Gs, men ca. en måned senere købte jeg så en iPhone 4 i stedet ... ;o)
Sååååeee hvis du ejer en iPhone 3 eller 3Gs (eller kender én der gør ;o), og gerne vil overtage mit retrocover, så smid mig en kommentar, så trækker jeg lod i aften kl. 21.00
PS. husk at skrive dit navn og mailadresse, hvis du ikke har en blogger-account, for ellers kan jeg ikke finde dig!!

søndag den 4. september 2011

Loppefund

Var lige et smut forbi loppemarkedet på havnen i Odense. Jeg er jo nabo til det, så jeg burde egentlig støtte det mere, men ofte har jeg ikke kunne. Jeg overvejer at have en bod der næste søndag, så i dag ville jeg lige forbi og tjekke det ud. Jeg blev positiv overrasket, og der var faktisk mange flere boder, end jeg jeg forventet. Og handlet fik jeg også ... jo jo. En smørskål fra Lyngby Danild 66 og to små nøgler blev det til, for i alt 35 kroner, så det må da siges at være gode køb ;o)lørdag den 3. september 2011

Mine små venner

Jeg har i mange år interesseret mig for at fotografere, og for et par år siden begyndte jeg at fotografere nogle af mine små venner ... De er meget små. Faktisk, er det nok de mindste venner i verden. Jeg kalder dem minimenschen og nu kan du også se dem på nettet.
Du kan se et udvalg af mine venner, og der kommer nye til en gang i mellem. Find dem lige her.