søndag den 12. juni 2011

... Og svaret er 64!!

Jep, 64 som i fireogtres!! Jo, jo ... mit samler-gen er veludviklet ;o) 

Der var ingen, der gættede så højt men Gaia var den, der kom tættest på med sit bud på 40.
Så Gaia, der kommer en lille kreahyggepakke til dig (og Rose ;o) en af de nærmeste dage.

Og nej, der er ingen gengangere, selvom det kunne se sådan ud.
Alle 64 bøtter er med forskellige farver perler i ;o)Bøtterne er fra Panduro og sælges som et sæt med 5 stk. for 29,-
De kan skrues sammen, så de agerer låg for hinanden.

Ny ven

Jeg har fået en ny ven! Jeg har ikke haft den så længe, men har allerede brugt mange timer I dens nærvær og savner den allerede, hvis jeg er for længe væk fra den ...
Det er min iPad og selvom den er total overflødig, så kommer man altså virkelig til at holde af det lille skarn. Jeg surfer, blogger, pinner, spiller og tjekker mails på den. Lige nu sidder jeg fx. på min altan, med den på
skødet, og skriver dette indlæg (jo bevares, det kunne jeg også gøre med min bærbar, men denne varmer mine lår knap så meget, og så er skærmen bygget til at kunne se på i solskin).
Men er den så 5000,- værd? Spørger du måske. Det synes jeg helt klart. Tager meget snart til Cannes med mit arbejde og senere til Sanremo på ferie, og der glæder jeg mig til at bruge den til at se film i flyveren, liveblogge fra festivalpalæet, tjekke mails på hotellet, måske skype hjem, skrive noter og spille et lille spil ved poolen.lørdag den 11. juni 2011

Gæt og vind

Gæt hvor mange forskellige farver perler jeg har til muffedisserne. Den dér kommer tættest på vinder en lille hyggekreapakke. Skriv dit bud i kommentarfeltet nedenfor. Kun et bud pr. person. Hvis der er flere med det rigtige svar, trækker jeg lod blandt dem. Husk, hvis I ikke har en blog (eller googlekonto) skal I også lige skrive Jeres mailadresse.


Vinderen findes i morgen kl. 17, så kom med dit bedste bud lige nu.

torsdag den 9. juni 2011

Aktion: Red ænderne!

Der udspillede sig et drama på mit arbejde i går! Jeg si'r jer: Der var spænding på drengen og alle de involverede parter holdt vejret indtil den store redningsaktion var vel overstået.
Jeg er ikke den store fugle-pige, men jeg var da ikke for fin til at dokumentere heltene i arbejde. Se filmen nedenunder (og til de sarte sjæle: Bare rolig! Det ænder godt! ;o)


torsdag den 2. juni 2011

mille, marie og mig i Hamburg

I morgen tager jeg til Hamburg med min mor og Mille. I stedet for at købe påskeæg og mors dags gave til vores mutti, blev vi enige om at bruge pengene på en forlænget weekend i Hamburg. Vi var også i Hamburg for et par år siden, da vores mor fyldte 60, og det var SÅ hyggeligt. Det var omkring juletid, så jeg syntes at succesen skulle gentages om sommeren. Så i morgen har vi fri og tager toget sydpå (Ja, ja, man kan sagtens køre i bil derned, men det er da meget hyggeligere at tage toget og medbringe cafélatte og vores egen morgenkomplet). Vi skal hygge, spise godt, snakke, nyde byen, shoppe, gå ture, snakke, på Modeleisenbahn-museum (I know, det lyder virkelig nørdet, men er altså ret sjovt ;o), spise lidt mere, nyde det gode vejr og skal vi nok også snakke lidt ;o) 

onsdag den 1. juni 2011

Tilståelse

Jeg hedder Marie og jeg er pin'ner!
Jeg har været afhængig af Pinterest i et par måneder og jeg pin'ner flere gange om dagen.
Hvis jeg ikke pin'ner dagligt får jeg abstinenser, og begynder at hige efter mit daglige inspirations-kick. Måske aner du ikke hvad jeg fabler om, måske kender du udmærket følelsen og så kan du følge mine pinboards lige her. Men pas på, for du bliver hurtigt afhængig ligesom bl.a. Lis og jeg.