tirsdag den 11. januar 2011

Og vinderen er ...

Du må vælge et par muffedisser, som jeg strikker til dig.
Så kig vores muffedisser i gennem og vælg farve på garn og perler og mønster (alle mønstre på nær nummer 100 og 200, som er en særlig jubi-udgave ;o)

Og til alle Jer andre, der ikke vandt, så blev jeg så glad for jeres søde kommentarer, at jeg gentager succesen med en muffedisse-give away ved 200 faste læser. Så har I en chance mere ;o)

mandag den 10. januar 2011

Spændingen trækkes ud

Jeg har været til fotooptagelse i Kbh. hele dagen og sidder først nu i toget på vej hjem, så jeg når vist ikke forbi jobbet i dag og printe navnene til lodtrækningen ud, så vi må holde spændingen ud helt til i morgen aften, hvor jeg vil trække vinderen af vores muffedisse-give away ...

På den anden side, kan du så liiige nå det, hvis du vil være med. Men så skal det også være nu ... Jeg sagde nu! ;-)
søndag den 9. januar 2011

Oprydning i kagepyntskuffen ...

Sagde hun virkelig "kagepyntskuffen", tænker du måske nu. Og ja ... Det sagde jeg faktisk (eller skrev, hvis man skal være peditesserytter). Jeg elsker at bage og er ofte i Hamburg, og de to ting sammenlagt betyder, at én af vores køkkenskuffer bugner med kagepynt, farve, forme, udstansere og andre uundværlige ting ... Sorry Christian ;o)

Men i dag har jeg ryddet op i skuffen, så nu kan den faktisk åbnes ... og det er jo meget smart, når det er en skuffe, ik?


Og skulle du nu være i tvivl, så er ovenstående billede altså et EFTER-billede, der var meget mere i den inden oprydningen ...

Stop mig, hvis du møder mig i en butik igang med at købe muffinforme ... Jeg har vist liiige nok til at klare mig.

Så trækkes der snart lod

Hold da op ... Da jeg skrev indlægget om muffedisse-give away'en fredag aften, havde jeg ikke forventet at det allerede ville være i denne weekend, at jeg skulle trække lod. Men med 95 faste læsere pt. vil jeg tro det bliver i løbet af dagen. Så hvis du ikke allerede er fast læser, så synes jeg, at du skal skynde dig at tilmelde dig, hvis du vil ha' chancen for at vinde et par muffedisser efter eget valg. Der trækkes lod, når vi når 100.

fredag den 7. januar 2011

Muffedisse give-away

Vi har aldrig før haft en give-away her på bloggen, men det skal vi da ikke være for fine til ;o)

Så når vi når 100 faste læsere, så trækker vi lod om et par muffedisser i en valgfri farve (du vælger - jeg strikker ;o) Så hvis du ikke allerede er fast læser hos os, så tag da lige og bliv det, så du kan være med i lodtrækningen ... Og sådan et par muffedisser bliver man altså rigtig glad for, når det er så koldt, som det er i øjeblikket.