onsdag den 22. september 2010

Nye muffedisser

Så er der strikket nye muffedisser og du kan købe dem lige her, ja, du kan så! Og det burde du gøre, for man bliver så glad for sådan et par! ;o)

256. støvet gråblå med sølv metallicperler.


255. Mørkelilla muffedisser med grønlige perler.


254. Koksgrå muffedisser med sølv metallicperler.

mandag den 20. september 2010

På min cykel ...

... sad der, i dag, en fin orange gerbera!! Hvor den er kommet fra og hvem der har sat den, ved jeg ikke, men en meget fin overraskelse var det bestemt, på en regnfuld mandag eftermiddag!

søndag den 19. september 2010

Mine første æsker

... men vist ikke de sidste!!

Dette er, hvad jeg har brugt det meste af min søndag på:
2 stk. beklædte æsker.
Og som C spurgte: "hvordan kan det tage 6 timer at lave 2 æsker??"

Jeg synes resultatet er blevet super godt. Kombinationen af det fine guldtapet og det neonpink papir indvendig (det ser ikke lige så neon ud på billedet, som det er i virkeligheden) er blevet rigtig godt. Og hvis du nu tænker: "Hvad er det for noget fint patchwork-tapet og hvor kan man få fingrene i det?", så må jeg skuffe dig og sige, at det ikke er noget færdigt tapet, men derimod mange timers arbejde i at klippe trekanter af alt muligt forskelligt papir og tapet!!! Så dér har C svaret. Derfor kan man bruge 6 timer på 2 æsker ...

lørdag den 18. september 2010

Muffedisser

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at smide lidt muffedisser på Amio.

Se udvalget (eller endnu bedre køb dem ;o) lige her.

søndag den 12. september 2010

Jeg vil ha' en islænder

... Altså ikke sådan et firbenet dyr, man kan ride på, og heller ikke en lokal beboer, men derimod sådan én man kan tage på, som har et fint mønster og som varmer når det er koldt.
(Måske er det i virkeligheden en færøsk sweater jeg ønsker mig, for jeg ikke helt klar over om man kan se forskel på en færøsk og en islandsk sweater!?)

Da jeg ikke rigtig har fundet én, der falder 100% i min smag, tænker jeg at jeg bare må tegne mønsteret og så strikke den selv. Jeg har godt nok aldrig strikket en sweater, men optimistisk, som jeg er, tænker jeg: Hvor svært kan det være? To arme, en krop og en hals. Det kan da ikke være helt umuligt!?

Jeg tænker, at tage udgangspunkt i mønsteret på en rullekrave med raglansærmer (måske) og så selv lave mønsteret. Problemet er så nu, at jeg slet ikke kan beslutte mig for hvordan mønsteret skal se ud.
Jeg ved at sweateren skal være offwhite med brunt mønster, men hvor stort skal mønsteret være? Skal hele sweateren være mønstret? Skal det være det samme mønster, der bliver gentaget? Uhhhh ... Det er svært! SÅ mange muligheder!


Hmmm ... sidder netop og tænker, om jeg nogensinde fik vist den mønstrede poncho jeg strikkede sidste år? Skylder vidst et billede. Den var prototypen på en kort poncho, som jeg overvejede også at lave i børnestørrelse.

torsdag den 2. september 2010

LoppefundFor et par weekender siden var jeg på loppemarked med Mutti, og én af de ting jeg købte var denne retro plastik-æbleskål. Jeg synes jeg har set designet før, men jeg kan ikke rigtig finde noget på nettet om den. Mærket nedenunder er vist "LL". Siger det Jer noget?

Ikke at jeg tror den er særlig meget værd, men det er altid sjovt at vide hvor tingene stammer fra; fabrikant, tid, land, etc. Jeg har givet en 10'er for den, så under alle omstændigheder har jeg nok gjort et godt køb ;o)

onsdag den 1. september 2010

10 ting om mig

Opdagede lige (ved et tilfælde) at jeg var blevet tagget af Bianca i den turnerende blogleg "10 ting om dig". Egentlig deler jeg jo bloggen med min søster, men da hun er utrolig dårlig til at poste indlæg, er det vist okay at jeg bare svarer, og skriver 10 ting om mig.

1. Jeg er lige fyldt 30, men mine interesser passer vist bedre til én på 60. (strik, hækling, kortklub, bowling og bagning)

2. Jer er synæstet. Dvs. at jeg ser bogstaver og tal i farver, og alle ord har derfor en farve for mig. Fx. er "strik" hvidt og "kaffe" er rødt og en lille smule lyseblåt.
Det er vist egentlig en ting, der er i familie med autisme, men det er absolut ikke noget jeg er generet af ... tvært i mod! Jeg troede faktisk, indtil jeg var et stykke ind i tyverne, at det var helt normalt hos kreative mennesker, indtil jeg nævnte på jobbet, og folk bare gloede på mig som om jeg var sindsyg ;o)

3. Jeg er opvokset på Sydfyn og var HELT sikker på, at jeg skulle til København og bo efter gymnasiet, lige indtil jeg fik læreplads (og senere job) og veninder i Odense. Så nu bor jeg i Odense, og synes egentlig at det er ret okay ...

4. Jeg elsker tatar og en god bøf.
Faktisk tror vi, at jeg har fået Milles manglende kød-gen, da hun er blevet vegatar. Jeg er hendes "kød-søster"! ;o)

5. Jeg elsker gadgets og er ikke helt dum, når det kommer til Mac og elektronik.

6. Jeg holder meget af min familie og selvom aldersforskellen på 8 år på Mille og jeg er vi næsten som tvillinger.

7. Jeg husker ret godt ... i hvert fald nogle ting. Til gengæld kan jeg se den samme film flere gange, uden at kunne huske handlingen.

8. Jeg er både B- og A-menneske. Dvs. at jeg er god til at sove længe, men jeg falder også i søvn på sofaen om aftenen.

9. Jeg kan ret godt li' chokolade og kage, og er heldigvis udstyret med en rigtig god forbrænding.

10. Jeg har lige deltaget i mit 10. fotomarathon i træk Kbh. (jeg har også deltaget i Odense, Berlin og Svendborg, så tilsammen må det være næsten 16)

Hmmm ... Så er det noget med at man skal tagge nogle nye ... men da jeg ved at blog-legen har været en del rundt, så ved jeg ikke rigtig hvem der allerede har været med. Så jeg tror jeg undlader at sende den videre. Punkt 11 må næsten være, at jeg altid har været utrolig dårlig til kædebreve ;o)