mandag den 14. juni 2010

Nææææhh ...

Det sker ikke så tit at folk linker til os, så når de sker (og vi tilmed får en fin mail med med info) så bliver vi så glade, så glade!!

Denne gang var det søde Carsten Jensen (jeg tror dog ikke det er ham, der har set verden begynde), der linkede til vores opsatsdown, på hans antik-blog (hey hey, tænk at antikke ting er så fremme i web-skoen). Du kan besøge ham og hans blog lige her eller hans antikbutik i holbæk her.

I hans post beskrev han også Anarkistens (ægte) kogebog, og da jeg tjekkede den ud ... hvad så jeg så?? De havde misanten også linkede til os. Tjek hendes fine blog ud her.

Og har jeg i øvrigt nævnt søde Line fra Marapytta? (og hvis jeg har, så er det lige meget, for hun fortjener et link mere), som også har linket til os, og som er så sød og dygtig til at sy.
Stik hende en omgang Liberty og hun tryller alt fra børnetøj til patchwork frem.
Besøg hendes blog lige her.

søndag den 13. juni 2010

world wide knit in public day


Ja, ja ... ved godt at det faktisk var i går, at det var den internationale strikkedag, men da jeg skulle holde stort 30års-fødselsdags-kagebordstamtam for familie og venner var der ikke meget tid til hverken at blogge eller strikke. Så bedre sent end aldrig. I dag bliver dagen fejret med lagkagerester og lidt strik. Er gået i gang med et par lange muffedisser til mig selv, da har har en jakke med trekvartærmer (pænt, men eller særlig praktisk), det tager laaaaang tid, så det bliver næppe nogle jeg laver mange af, men nu må vi se hvordan de bliver.

... Og med hensyn til kagebordet: Det var stort, det var prangende og det var liiiiige mig!!
Der kommer nok lidt billeder op senere.