søndag den 23. maj 2010

Fuuuuugle


Så fik jeg hæklet min første fugl ... stærkt inspireret af den Mille havde hæklet.
Tænker vi er nødt til at lave en hel familien Fugl, med fugle i forskellige farver og størrelser.
Så her er fugl nr. 2 i familien. (Skal nok vise et billede af fugl nr. 1, på et tidspunkt)

torsdag den 20. maj 2010

Kageopsats

Min nye cupcakestativ ... I har set det før, men sådan kan det også bruges ;o)

søndag den 16. maj 2010

Nye muffedisser fra søstrene

Selvom det ikke er muffedisse-højsæson, så gør den, usædvanelige kolde maj, at jeg faktisk stadig bruger mine i ny og næ, og vi får da også strikket lidt nye, når den ikke står på mobilholdere og hæklede kager.

253. Sort med klare, transparente perler.

252. Koksgrå med transparente tyrkise perler.


251. Sort med blå perler.

En perle i kaffen

Okay ... Indrømmet! Jeg kan til tider være en anelse klodset. Bl.a. i går, hvor jeg (udover at rive håndtaget af køleskabet) skulle åbne en pose med forholdsvis store perler ... uden saks selvfølgelig ... og vupti var der perler udover hele sofabordet og gulvet. Lidt senere, da jeg så skulle tage en tår af min (næsten kolde) kaffe, klirede koppen sjovt ... nærmest som om der var isterninger i. Før jeg nåede at tænke over hvorfor, stod jeg med munden fuld af kaffe ... og en perle!!

torsdag den 13. maj 2010

Kageshopping

Jeg fylder 30 somre (nogen tror det nærmere er 60 ;o) til juli og det skal fejres med et gigantisk kagetamtam. Jeg er så småt begyndt at shoppe lidt kage-gadgets, som fx. disse fine, fine kageforme fra Cupcake Socialetsy og disse cupcake-stativer fra Wilton som jeg har købt hos Bakefunshop i Tyskland ... uhhhh, det bliver godt!Værket flytter

Værket i Odense, hvor vi har vores ting, flytter fra Skibhusvej til Kongensgade 69a (i bunden af Kongensgade, overfor Stof 2000).

Tingene bliver flyttet i dag og i morgen skulle den nye butik allerede åbne (?!).
Var lige forbi i dag og det så temlig kaotisk ud, så jeg er spændt på at se hvor langt de når.

Det er nogle super fede og rå lokaler, og jeg er sikker på at det bliver rigtig godt. Det bliver en butik i to plan (trappen mangler stadig ;o), og jeg er tror det bliver en meget bedre placering for dem, at ligge midt i byen i stedet for på Skibhusvej.
Så ta' liiiiige forbi og kig på butikken om et par dage eller to, når det hele forhåbentlig kommer på plads. Deres åbningstider fortsætter med at være rigtig gode. Dvs. Tirsdag-Søndag 10-18.

søndag den 2. maj 2010

Loppeblonder

Var på loppemarked på Sydfyn i fredags og fik bl.a. købt en hel pose fuld af gamle mellemlægservietter og lyseduge. Helt nøjagtigt 45 stk. til den nette sum af 35 kroner. Det var da et meget godt køb ;o)
Har tænkt de skal bruges til et projekt, som jeg blev inspireret til, da jeg så sanseudstillingen "Langt ude i skoven" på Brandts. Har tem'lig travlt for tiden, så jeg ved ikke liiige hvornår det bliver, men hvem ved ... måsker poster jeg et billede en dag?