lørdag den 24. april 2010

Knap med knapper

Jeg er løbet tør for de perfekte kanpper til iPhone-holderne, som jeg lige har døbt "IPhone".
Must go to Handler now!! Eller i hvert fald på mandag, hvor jeg lægger vejen forbi Kbh. og mine gamle kolleger med lidt kage. De dér iPhones er jo vejen frem, så jeg spår en efterspørgsel på holdere til de kære dimser.

søndag den 18. april 2010

Nye iPhone-holdere

Så blev der endelig lagt lidt nye ting op på bloggen. Jeg har lagt muffedisserne lidt på hylden og strikker pt. mobilholdere til iPhone.

Har både strikket én til Anja og én til søde Rikke i fødselsdagsgave. Nu er jeg netop blevet færdig med disse tre. Den sorte er til Nina og de to andre ... de er måske til dig?

9. Mørk lilla med lavendel, transparente perler

8. Koksgrå med matte, metallic sølvperler

7. sort med matte, metallic sølvperler

tirsdag den 13. april 2010

3 år med strik

Kom lige i tanke om, at det nu er 3 år siden at jeg lærte og strikke(!) Tænk hvor mange masker jeg har strikket siden dén gang i påsken, hvor Mille underviste mig og jeg strikkede en meget, meget tæt klud af ragsokke-garn. (Bildte i øvrigt Christian ind, at jeg var ved at strikke noget til ham. Det så ikke ud til at hue ham ;o)

Måske burde den gamle sang i virkeligheden lyde: "Jeg ville eje milioner, hvis masker var guld" ...

torsdag den 8. april 2010

Julemarked

Jo vist ... vi er i utrolig god tid (for en gang skyld), men vi blev kontaktet af Joan Hansen fra JH-design forleden, som er ved at arrangere, at Odense får et lige så fint, hyggeligt og velbesøgt julemarked som Svendborg har på SAK (se selv vores fine lille bod fra sidst her).Og det synes vi er en fremragende idé, som vi meget gerne vil bakke op om ... Så selvfølgelig skal mille, marie og mig da med. Vi håber det bliver lige så hyggeligt som det plejer at være på SAK, med masser af søde krea-kolleger og kunder.

Det kommer til at foregå på Filosofgangen i Odense
lørdag den 11. og søndag den 12. december kl. 11-17

Så skriv, allerede nu, datoen i kalenderen, så du pænt kan takke nej til diverse juletræsfester og adventsarrangementer i den weekend ;o)